Ortopéd Cipőkészítők Szövetsége

 

 

FESZ felkérés árrés probléma ügyében

Társszövetségünk a FESZ felkért minket, hogy továbbítsuk tagjaink felé levelüket. Tekintettel arra, hogy tagjaink közül többen is forgalmaznak egyéb GYSE termékeket is, őket is érinti az eltűnő árrés problémaköre, így kérjük tegyetek a FESZ lenti felkérésének megfelelően:

"Tisztelt FESZ Tagvállalatok, Kedves Kollégák,

 
FESZ 2021.09.25-i Közgyűlésén a résztvevők elfogadák azt a javaslatot, hogy e-papíron kezdje el minden FESZ tagvállalat egyénileg, de összehangoltan presszionálni a Kormányablakon keresztül a jogalkotót, hogy oldja meg a hiányzó árrések problémáját.
Kérjük a kollégákat, FESZ tagvállalatok képviselőit, munkatársait, és a segédeszközöket kiszolgáló szakembereket, hogy az Ügyfélkapu e-papír szolgáltatási felületén a mellékelt levelet minél nagyobb számban küldjétek el az útmutató alapján.
 
A személyes adatok megadása után küldhető panasz magánszemélyként vagy a cégkapun keresztül. A lehetőségeket mérlegelve az állampolgári, lakossági bejelentés hatékonyabb az országgyűlési választásokat megelőző időszakban ezért nem javasoljuk a
   CÉGKAPUBÓL KÜLDVE SZERETNÉK E-PAPÍRT BENYÚJTANI mezőt megjelölni.
 
 

Tisztelettel

Róka László

főtitkár"