Ortopéd Cipőkészítők Szövetsége

 

 

Ortopéd cipész képzés indul szeptembertől Szegeden!

Mivel folyamatos érdeklődtök mikor/hol indul ortopéd cipész képzés, ezért most a Csongrád megyében szeptemberben induló képzésről olvashattok a továbbiakban.

"A szakma programtantervét, mely tartalmazza az egyes tanulási területek szakmai tartalmát, ezen a linken olvashatják:

https://api.ikk.hu/storage/uploads/files/ptt_kreativ_bortermekkeszito_2020pdf-1597240691954.pdf

A szakmairányok képzési kimeneti követelményeit, mely tartalmazza a szakmai vizsga leírását és a szakirányú oktatáshoz szükséges eszközjegyzéket, ezen a linken olvashatják:

https://api.ikk.hu/storage/uploads/files/kkk_krea_bortermekkeszito_2020pdf-1589885882959.pdf

A fenti két szakmairányra akár már szeptemberi kezdéssel kortól függetlenül is lehetőség van felnőttképzés keretén belül jelentkezni, mely államilag támogatott képzést jelent. A képzésre a Szegedi SZC Móravárosi Szakképző Iskola jelentkezési lapját EZEN A LINKEN találják.

Bármely szakmairányra történő beiskolázás esetén a szakirányú oktatás duális képzés keretében történik, vállalati körülmények között. Ennek szabályairól, a szakképzési munkaszerződés keretében történő szakirányú oktatásról kamaránk duális képzési tanácsadói szívesen tájékoztatják Önöket akár személyes tanácsadás keretében. Kérem ezen igényüket válasz e-mailben, vagy a 0630/455-1271-es telefonszámon jelezzék felénk."